Półkolonie z Uniwersytetem Rozwoju w SP 11

W każdym tygodniu nadchodzących wakacji letnich w naszej szkole odbywać się będą półkolonie, organizowane przez Uniwersytet Rozwoju. Wśród programów znajdziecie:

– robotykę
– eksperymenty
– warsztaty kulinarne Master Cook Junior

Zapisy za pośrednictwem formularza https://uniwersytetrozwoju.pl/rekrutacja/
lub telefonicznie 792 366 660 / 695 665 195

Więcej szczegółów znajdziecie Państwo na stronie:
https://uniwersytetrozwoju.pl/oferta/polkolonie/

Opis rozszerzony

Terminy

KATOWICE (ul. Nasypowa 16; Szkoła Podstawowa nr 11)

24.06-28.06.2019 Projekt „NASA”,Lego Ninjago

01.07-05.07.2019 W pracowni Alchemika, Lego Movie

08.07-12.07.2019 Harry Potter i Tajemniczy Las, Roboty w świecie Minecraft

15.07-19.07.2019 Master Cook Junior I, Akademia Rycerzy Jedi

22.07-26.07.2019 Master Cook Junior II, Pokemon, wybieram Cię

29.07-02.08.2019 Zagadki Sherlocka Holmesa, Roboty w świecie Minecraft

05.08-09.08.2019 Harry Potter i Tajemniczy Las, Lego Ninjago

12.08-16.08.2019 W pracowni Alchemika, Lego Movie

19.08-23.08.2019 Projekt „NASA”, Roboty w świecie Minecraft

26.08-30.08.2019 Zagadki Sherlocka Holmesa, Master Cook Junior III

Ramowy plan dnia

7.30 – 8.30 – przyprowadzanie dzieci (gry i zabawy integracyjne, zajęcia świetlicowe);
8.30 – 9.00 – śniadanie;
9.00 – 11.00 – zajęcia programowe;
11.00 – 11.15 – drugie śniadanie;
11.15 – 12.45 – zajęcia programowe;
12.45 – 13.15 – obiad;
13.15 – 13.45 – zajęcia relaksacyjne;
13.45 – 15.15 – zajęcia programowe;
15.15 – 15.30 – podwieczorek;
15.30 – 16.30 – odbiór dzieci (gry i zabawy integracyjne, zajęcia świetlicowe).

Plan dnia może ulegać niewielkim zmianom, natomiast godziny rozpoczynania i kończenia zajęć nie ulegną zmianie.

 

Wyżywienie

W każdym dniu zapewniamy Państwa pociechom pełne wyżywienie, w którego skład wchodzą 4 posiłki:

  1. Śniadanie np. kanapki z szynką, serem, twarożkiem, jajkiem, parówki, zupa mleczna.
  2. Drugie śniadanie – owoc np. banan, jabłko, gruszka.
  3. Dwudaniowy obiad – zupa i drugie danie np. rosół, panierowana pierś z kurczaka, ziemniaki i surówka.
  4. Podwieczorek – owoc lub słodka przekąska

Do posiłków podawana będzie herbata, soki owocowe oraz kompoty. Pomiędzy posiłkami – woda źródlana.

Uwaga! Uczestnicy programu Master Cook Junior spożywają przygotowane przez siebie posiłki.